Bakboord

Na anderhalf jaar, wat schommelingen met ‘dansen met jansen’ en een toch niet zo zonnige zomer, waren we helemaal klaar voor vandaag. Het eerste festival van Tilburg ging los op het prachtige Koningsplein. De mannen van MGC uit het kleine Delft zijn dan ook naar het verre Zuiden afgereisd om samen met ons te genieten van deze festiviteit. We trapten de dag enthousiast af met een nobele bodem van een broodje knak, aangevuld met een goed aantal bakkies. De sfeer zat er op de De Bronx al goed in. Ramen zijn ingevlogen, planten aan de muur zijn eraf getrokken en nieuwe drankspelletjes zijn door onze nieuwe Delftse vrinden aangeleerd.

Eenmaal aangekomen op het terrein, mochten wij genieten van onder andere dj Disco Nico die heel studerend Tilburg gelijk op gang wist te krijgen met de allergrootste disco hitjes. Er werd de rest van de dag goed veel gedronken, gedanst en geschanst. Heerlijk om ook alle disputen na zo’n lange tijd weer te kunnen omhelzen en samen te kunnen genieten van zo’n mooie dag. We gingen na knallende einde van het festival verder op huis om de genadeloze sfeer van de dag door te zetten. Maar wat is een after zonder dat wij eerst de Delftenaren een fatsige durum of pita uit Tilburg hebben laten proeven. Na dit culinaire hoogtepuntje liepen we naar huis om daar nog tot de late uurtjes door te gaan met het fuifje.