Topweek

Als onze brakheid nog maar net weg is, staat daar de topweek al op ons te wachten. Een fantastische week waar we elke dag op de kroeg te vinden zijn om aan beginnende studenten te laten zien hoe fraai het Tilburgse leventje hier is. Wat voor sommigen nog een beetje onwennig was, na een jaar lang teren op huisfeestjes, was het voor anderen als thuiskomen. Met goede zin kwamen we aan op de kruug en het eerste bakje er al snel in zat. Om even te laten zien waar de kwaliteiten van ATEAT liggen, hebben we dan ook maar snel meegedaan aan de bierestafettes tegen de andere disputen, met succes.

Na vroege wekkers, stonden we toch de hele week met een frisse kater op de stoep bij Torpedo, Iduna, Punch, Black and White en Floret, waar we samen in het zonnetje onder het genot van een goudgele rakker konden bijkomen van de dag daarvoor. Uiteraard met honderd procent energie liepen we altijd terug naar de Olof tent aan de Spoorlaan, waar ons weer een prachtige dag tegemoet kwam. We hebben samen met de rest de toekomstige leden kunnen laten zien hoe je bij Olof echt een feest kunt bouwen. Met als klapper op de vuurpijl onze hottie Antoon die menig vrouwen en mannen toch wel liet hyperventileren.